dilluns, 13 de maig del 2019

13/5/19 Repàs general (horts, jardins verticals, gladiols, composters i xarrades)


Després de tant de temps anem a fer una entrada lalrga. ANEM!

Horts

Tant la gent d'Asindown com les persones de la Universitat Popular Na Rovella segueixen cuidant els camps, i ja es veuen algunes coses noves com la planta de les creïlles en flor o els brots de dacsa.




Jardins verticals

Un grup d'alumnes de TASOCT (Animadors i animadores sòcioculturals) han posat en marxa un concurs de disseny de jardins verticals.

Mentre arriba el moment d'admirar el resultat, posem fotos dels jardins que vam crear l'any passat per a veure com llueixen.


La veritat és que les plantes crasses són les que millor s'adapten a aquest medi:


Gladiols

Arriba la primavera i els gladiols que vam plantar l'any passat als escocells del pati han tornat a brotar. És impressionant com la vida sepre troba per on eixir si li ho facilites, i entendre com una acció d'un any repercuteix en anys posteriors...



Composter

Juntament amb Akela (TASOCT en pràctiques del centre) i alguns alumnes hem creat la primera fase d'un composter fet de palets recuperats.




Xarrada al CEIP Benimaclet

Per acabar el resum, dir-vos que ens vam trobar representants de diferents centres educatius de la ciutat que usem l'hort urbà com a metodologia de treball, i David Aucejo i Marc Brell van presentar el projecte integral AU Jordi.


Ací podeu veure la presentació que van fer:

https://prezi.com/view/Ds1agjWlAkXJQlQMOryH







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada